• panoramafutas

Újévi közösségi futás


Tavaly egy közösségi futással búcsúztunk az óévtől, most viszont az új évet szeretnénk veletek hasonló formában köszönteni. Január 4-én szeretnénk titeket meghívni egy könnyű 10 km-es körre. Az időpont ismét szombat délelőtt lesz, a helyszín ismét Zebegény. A Fő térről ( Petőfi tér) indulunk 10:15-kor, tehát összehangoljuk a Budapest Nyugati Pályaudvarról 9:07-kor induló vonat érkezésével.

Mi öltöző sátrat és az iskola udvarban forró teát biztosítunk, Ti pedig hozzátok magatokkal a jó hangulatot. A útvonal az időjárástól függ, ha nem túl nagy a sár illetve nem túl vastag a jég, akkor egy gyönyörű, téli erdei futásra viszünk Titeket, olyan szakaszon, ahol a kevésbé gyakorlott erdei futóknak sem jelent kihívást az út. Sáros idő esetén a mindig szép Duna-parti bringás úton fogunk futni. Iratkozzatok fel a facebook eseményre, hogy tudjuk hogy kb hány emberre számítsunk. https://www.facebook.com/events/2672445336182995/ Várunk Titeket Zebegényben

0 comments

Recent Posts

See All

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 9000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0