• panoramafutas

Októberben szarvasokkal várunk a Trail-en :)

Elkészültek a Panoráma Trail érem és pólótervei!

"

Lassan véget ér a hosszú nyár és egyben kezdődik az őszi futószezon. Természetesen a nyári szünet alatt mi sem álltunk le a szervezéssel, ahogy valószínűleg ti sem hagytátok ki a nyári edzéseteket. Amikor futáshoz túl meleg volt az idő, és ez "sajnos" idén elég sokszor volt így, inkább a kreatív feladatotokra koncentráltunk. Ennek köszönhetően már el is készültek a következő versenyünkhöz a terveket és sok technikai rész is. A Panoráma Trail pályabejárásainkon gyakori élmény a szarvasokkal való találkozás. Ezért azt gondoltuk, hogy megörökítjük őket az idei verseny befutóérmén az ősz színeivel együtt. Az érem hátsó oldalán pedig megtartjuk a tavalyi érmen is látható 3 várat. Összhangban az éremmel, a Finisher pólókon is a szarvas motívum található.

A tavalyi közvéleménykutatás eredménye alapján, idén technikai pólót adunk, ami szerintünk olyan szépre sikerül, hogy büszkén hordhatjátok majd. Ezt a pólót minden távon induló hazaviheti, akár egyéniben teljesíti a 45 km-t, akár váltóban vagy az új 15 km-es távon fut. Ha még nem neveztél, itt az ideje, mert vészesen fogynak a helyek :)

0 comments

Recent Posts

See All

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 9000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0