• panoramafutas

Téli kilométergyűjtés és busófutás

Updated: Feb 10

Jöjjön a tavasz, vesszen a tél!


Javában zajlik már a januári-februári kilométergyűjtés a busóéremért. A futók folyamatosan töltik fel a zárt fb csoportban az aktuális állásokat, azaz hogy hány kilométert teljesítettek az általuk kitüzütt célból - pl. 80/200. Nagyon jó látni, hogy milyen szorgalmasan, kitartóan készülnek a versenyszezonra, igazán motiváló mindenki számára. Gyere, csatlakozz Te is!


Csak egy futás

Mi van azokkal akik nem szeretnének 2 hónapon keresztül naplót vezetni, vagy kilométereket gyűjteni? Mivel nincs minimum kilométer követelmény az érem megszerzéséhez, elméletben akkor akár EGY FUTÁSSAL is meg lehet szerezni az érmet. Idén a vírushelyzet miatt a nagybetűs BUSÓJÁRÁS elmarad, arra kérjük azokat, akik csak egy alkalommal szeretnének futni, hogy azt a busójárás eredeti időpontjában, február 11-16 között tegyék meg, lehetőleg 5, 10, vagy 21 km távon! Számukra az eredményfeltöltési oldal már február 12-től elérhető lesz a honlapon.


Gyűjtsétek tovább szorgalmasan a kilométereket, vagy fussatok egy jót a busó napokon! Részletek, versenykiírás


0 comments

Recent Posts

See All

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 9000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0