pizzapastarun erem_edited.jpg

Pizza & Pasta Run
 

Egy igazi különleges érem, minden futó számára aki szereti az olasz konyhát. A befutóérem 8 centi átmérőjű, digitálisan nyomtatott szatén szalaggal, nagyon apró mintás, részletgazdag, szinte meg is kóstolnánk 😀 Díszcsomagolásban küldjük (a karácsonyi futamhoz hasonlóan), azon találjátok majd  az általunk ajánlott pizza és tészta recepteket is.

Csoport nevezésre is van lehetőség: Ezen a futamon most egy "csapatkapitány" több futót is be tud nevezni egyszere, mi pedig már a futás előtt elpostázzuk neki az összes érmet, így aztán a futás után azonnal át tudja nektek adni az émet, mint a versenyeinken a célban 😀 (jaj de imádjuk és jaj de hiányzik már ez a része is a versenyeknek ❤️❤️❤️❤️)
Fontos: Mindenképpen figyeljétek az érvényben lévő létszámkorlátozásokat és csak ezeket betartva szervezzétek a közös futásokat!!!


Időpont: 2021.03.01-től

Rajt/Cél/Útvonal: Bárhol

Táv: 5, 10, 21 km 

Regisztráció: 2021.01.17.-től a létszám limit eléréséig.

Teljesítés: 2021.03.01-től.


Hogyan működik:
1. Előre nevezés online a nevezési oldalon
2. Regisztrációs díj befizetés - hogy érvényessé váljon a regisztráció
3. Csatlakozhatsz a Panorámafutás facebook zárt csoporthoz - ott megoszthatod a teljesítményedet
4. Március 01-től  teljesítsd a távot és töltsd fel az időeredményed (teljesítést igazoló fotóval együtt :) ) a honlapon link
Eredmény feltöltéssel egy időben készül a teljesítők listája időeredménnyel is (természetesen nem hirdetünk győzteseket, hiszen nem egyforma terepen futtok). Ellenőrzést követően készülnek az eredménylistáből letölthető oklevelek és postázzuk Nektek az érmeket.
5. Ha megerkezik az érem hozzád, akkor nézd meg a csomagoláson a recepteket és ünnepeld az új érem érkezését egy finom Pizza & Pasta vacsorával
u.i. csapatnevezés esetén az érmeket már március 1. előtt (illetve azt követő nevezés esetén rögtön a befizetés után) elküldjük, hogy már a közös futás végén a csapatkapitány át tudja adni. Eredményfeltöltés után a csatapnévre állítunk ki egy teljesítés igazoló oklevelet.


Nevezési díj: 5.500,-Ft, illetve csapatnevezés esetén - minimum 5 fő -  5000,-Ft/fő
tartalmazza: elektronikus oklevél, BEFUTÓÉREM, és a postázási (ajánlott) költség

telifutam.jpg

TÉLI - VIRTUAL RUN
 

Már itt is van a következő kihívás! Most új feladatot adunk Nektek, nem a tempó számít, hanem az összegyűjtött kilométerek, amiért egy újabb szuper befutóérmet és a megtett kilométereket igazoló elektronikus oklevelet küldünk. Mindenkinek mást jelent most is a kihívás, hiszen lesznek akik nulláról kezdik és lesznek akik mögött már sok 100 km van. 
Télen gyakran érezhetjük úgy, hogy nehéz moivációt találni ahhoz, hogy kimenjünk a hidegben is edzeni. Pedig ilyenkor is fontos, hiszen a nyári bajnokok télen születnek :) Azaz, most kell megalapozni a nyári sikereket. Ha rendszeresen kimegyünk futni a téli hónapokban is, tavasszal már egyből kezdhetünk a gyorsító edzésekkel, nem kell megint nulláról kezdeni, és nem lesz gond a szokásos kezdési nehézségekkel és sérülésekkel (pl. a jól ismert csonthártgyuladással...). Ráadásul a hidegben futás jót tesz az egészségnek is, erősíti az immunrendszert, a tájban gyönyörködés pedig a lelkünket is felüdíti, ami ugyancsak hat az előbbiekre :) 


Időpont: 2021.01.01-tól - 2021.02.28-ig

Rajt/Cél/Útvonal: Bárhol

Regisztráció: 2020.12.01.-tól a létszám limit eléréséig.

Teljesítés: Januárban és februárban vezess edzésnaplót (mindegy, hogy milyen formában, lehet futó applikációban, a gépeden egy táblázatban vagy akár papíron is rögzítheted). Február végén számold össze a megtett kilométereket, készíts képet a naplóról (vagy screenshotot) és töltsd fel az eredménnyel együtt a honlapunkra. A Panorámafutás Virtual Run zárt csoportunkban is megoszthatod az eredményed, természetesen itt a napló helyett egy vagy több vidámabb fotót (magadról) is küldhetsz :) Fontos, hogy "szintidő," azaz  minimum kilométer követelmény nincs. Mindenki annyit teljesít amennyi jól esik, de reméljük, hogy minél rendszeresebben fogtok futni és kicsit többet is mint az elöző években télen. HAJRÁ!
.

Hogyan működik:
1. Előre nevezés online a nevezési oldalon
2. Regisztrációs díj befizetés - hogy érvényessé váljon a regisztráció
3. Csatlakozz a Panorámafutás facebook zárt csoporthoz - ott megoszthatod a teljesítményedet (nem kötelező, de nagyon jó lehetőség)
4. Január 1-től  február 28-ig gyűtsd a kilométereket. A végén töltsd fel az összesített eredményed (a megtett kilométereket egy edzésnapló fotóval együtt :) ) a honlapon link
Eredmény feltöltéssel egy időben készül a teljesítők listája a kilométer eredménnyel is. Ellenőrzést követően készülnek az oklevelek és postázzuk Nektek az érmeket.

Nevezési díj: 5.500,-Ft  
tartalmazza: elektronikus oklevél, BEFUTÓÉREM és a postázási (ajánlott) költség

Befutóérmeink

HÍRLEVÉL

Csatlakozz te is a több mint 9000 feliratkozott futónkhoz, és értesülj elsőként a versenyeinkkel kapcsolatos újdonságokról.

A hírlevél feliratkozással az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
0